Anthony Strong

Anthony Strong er en klassisk engelsk gentleman – pianist og sanger - der med charme og swingende energi skyder jazzede kompositioner sikkert ud over scenekanten. Gennem de senere år har han etableret en international karriere med optrædener i 26 lande over 4 kontinenter. Hans album Stepping Out nåede 1. pladsen på den amerikanske iTunes Jazz Charts, og han har optrådt så prominente steder som på den legendariske franske festival Jazz in Marciac, Marina Bay Sands i Singapore og The Litchfield Festival i USA.

Anthony Strong udgav i 2016 albummet ”On A Clear Day”, og på den efterfølgende tour blev det til koncerter i hele verden - fra Borneo over London og Milano til New York. Også Skive Theater var heldig at komme få besøg, og derfor er vi ekstra glade for at Anthony Strong i efteråret 2017 igen besøger det smukke teater i Skive.

Musikken præsenterer et uforskammet ”old school” repertoire, fra jazz standarder og klassikere til en tidlig Stevie Wonder og Motown. Der er dog intet ”old school” over udførelsen, sangene tilføres Anthony Strongs friske, positive og energiske stil.

Anthony Strong akkompagneres af sit forrygende band.

Koncerten arrangeres af Skive Jazz Klub og Skive Theater

Billetpris 250,-
 
Lørdag 11. november kl. 21.00
Skive Theater - Salen
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive