Copenhagen Soul Trio feat: Niels HP

Det bliver en spændende jazzaften med besøg af den danske toptrio i samspil med Niels HP. Han bliver ofte nævnt, som en af de bedste soulsangere vi har herhjemme. Siden sine første udgivelser, har han været med til at sætte en høj standard inden for genren. Med dyb inspiration hentet hos bl. a. Stevie Wonder og Donna Hathaway har Niels HP med sin rytmisk legende vokal vundet stor anerkendelse under mange koncerter både i ind- og udland. Mange husker sikkert hans samspil med DR Big Band.
 
Bandet spiller med en klassisk lyd, der bevæger sig i grænselandet mellem soul, jazz og gospel. Med den stil har musikerne høstet mange roser for deres smittende glæde og udadvendte energi. Senere i år går bandet i studiet for at indspille deres første cd. Den kan vi andre se frem til med stor forventning.
 
Michael Blicher kendt fra KutiMangoes betjener sin sax på bedste vis. Det ved vi fra hans tidligere optræden her i byen.
 
Dan Hemmer sørger for, at musikken syder og koger, når han folder sig ud på sit orgel.
 
Snorre Kirk har ofte besøgt Skive Jazzklub som bandleder og sideman. Et gensyn og genhør der imødeses med stor forventning.
 
En sprudlende jazzaften er i vente.
 
Entré:
Medlemmer 100 kr.
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Tirsdag 31. oktober kl. 19.30
Skive Theater - Foyer
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive