Denzal Sinclaire Quartet

Kombinationen af udenlandske kunstnere og dygtige danske musikere giver store musikalske oplevelser for publikum. Det har vi ofte erfaret på vore breddegrader. Det vil utvivlsomt også gøre sig gældende med denne kvartet, hvor en fortrinlig pianist og vokalist kobles sammen med skrappe kendinge i Skive Jazzklub.
 
Denzal Sinclaire stammer oprindeligt fra Canada, men har nu bosat sig i USA, hvorfra han turnerer viden om med sin ypperlige musikalske kunnen. Han har ledsaget store navne som Count Basie, Dee Dee Bridgewater og Wynton Marsalis. Det borger for den højeste kvalitet. Hans stil sammenlignes ofte med Nat King Cole. Alt sammen med afsæt i den store amerikanske sangbog med dertil hørende fortolkning af de traditionelle numre.
 
Mange husker sikkert den herboende canadier Graig Earle fra hans forrige optræden i Skive Jazzklub. Han høstede stor anerkendelse for sit faste greb om bassen i tæt samspil med de øvrige musikere. Han gav ved den lejlighed også prøver på sin solistiske kunnen.
 
Mads Kjølby har været vidt omkring siden han afsluttede sin uddannelse som guitarist i København og Los Angeles. Han har spillet med et stort antal kapaciteter og medvirket på ca. 30 udgivelser. Den seneste med titlen UNITY STATION i eget navn. Den indspilning sikrede ham rosende omtale. Det bliver en glæde at høre hans virtuose spil.
 
Janus Templeton behandling af trommerne er fuld af dynamik og en smittende spilleglæde. Han er en fornøjelig gevinst for enhver koncert. Det ved vi fra tidligere besøg her i klubben.
 
Det bliver en aften for nydere af stilsikker jazz.
 
Entré:
Medlemmer 100 kr.
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Tirsdag 10. oktober kl. 19.30
Skive Theater - Foyer
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive