Mademoiselle Julie Band

Da klubbens udsendte havde overværet en koncert med disse kunstnere, stod det klart, at bandet måtte se at komme til Skive Jazzklub. Derfor er det en stor fornøjelse med koncerten på ovennævnte dato.
 
Mademoiselle Julie slog allerede som meget ung igennem på den franske musikscene med populære sange. Herfra gled hendes interesse over mod jazzen og den store amerikanske sangbog. Hun fører sig frem med sikker stemmeføring, charme og udadvendt optræden. Kort sagt – stil og klasse. Hendes seneste album udkommer i februar, og publikum vil blive præsenteret for spritnye numre fra denne skæring.
 
Morten Schantz breder sig som pianist, komponist og kapelmester over et bredt felt. Som ret så ung musiker gav han som medlem af JazzKamikaze prøver på sin kunnen ved to koncerter i Skive Jazzklub. En stor succes. Han høstede stor ros og anerkendelse for sin seneste cd med titlen Godspeed og har etableret sig solidt i den øverste jazzliga.
 
Morten Ankarfeldt er en skattet musiker i Skive Jazzklub. Han har ofte givet prøver på sit solide og rytmisk stærke spil på bassen. Mange husker sikkert koncerten med RioJazz4 i 2016. Ved den lejlighed var Ankarfeldt i topform. Og det er han stadig.
 
Janus Templeton befinder sig godt bag trommerne. Hans dynamik og spillelyst har en sikker puls som følgesvend krydret med højt humør. Ofte bevist under koncerter i Skive Jazzklub.
 
Der venter publikum en aften med smuk jazz.
 
Entré:
Medlemmer 100kr.
Gæster 120kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Tirsdag 27. marts kl. 19.30
Skive Theater - Foyer
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive