Mogensen/Ulrik Quartet feat: Steve Swallow

Mødet mellem danske og udenlandske musikere resulterer ofte i frisk og inspirerende musik og nye fortolkninger af klassiske melodier. Det sker også i dette band, hvor den store amerikanske sangbog vil lægge grund til en hel del af det musikalske repertoire.
 
Den fynske trommeslager Anders Mogensen mødte den amerikanske baslegende og komponist Steve Swallow i 1996, og de var straks på bølgelængde. Men først i år er det lykkedes de to at få kalenderen til at gå op, så det er muligt at stable en turné på benene. Heldigvis hører der et stop i Skive Jazzklub med til denne rundtur.
 
Hans Ulrik er en skattet kunstner på vore breddegrader. Senest udfoldede han sine fortræffelige evner som saxofonist i sammenhæng med Santa Cruz. En super jazzaften i vores klub hvor Hans Ulrik spillede med sit store overskud og gennemført musikalske følelse for jazz.
 
Heine Hansen har som pianist virkelig sat sig solidt til rette på den danske jazzscene. Hans spil er letflydende og afmålt efter hvilken sammenhæng, han indgår i. Han er markant både som solist og som medspiller.
 
Der venter publikum en aften med iørefaldende jazz på den klassiske moderne måde – ofte benævnt mainstream.
 
Entré:
Medlemmer 100 kr.
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Mandag 7. maj kl. 19.30
Skive Theater - Foyer
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive