Sinne Eeg Group

Bandet består af fire musikere, der alle har opnået den hæder at blive tildelt Ben Webster prisen. Det borger for kvalitet. Bandets fremtræden rummer mulighed for tæt samspil afløst af sekvenser, hvor den enkelte musiker kan sætte sit præg på musikken.
 
Sinne Eeg kravler langsomt men sikkert op mod den internationale stjernehimmel langt fra de mere beskedne vestjyske scener, hun startede på. Heri medregnet besøg i Skive Jazzklub som ganske ung. Et medfødt sangtalent og hårdt slid har bragt hende til tops. Hun mestrer at bruge stemmen som et instrument lige fra at fortælle en sang til at benytte sig af scatsang som udtryksform.
 
Jacob Christoffersen er en meget værdsat musiker i vores klub. Han har ved utallige lejligheder givet overbevisende prøver på sine evner som pianist og akkompagnatør. Han har i eget navn udgivet fire cdér, hvor den seneste ”We Want You” fra 2016 blev kåret som årets bedste danske cd af jazztidsskriftet Jazz Special.
 
Lennart Ginman har et fast greb om bassen. Efter en del år med administrative pligter har han nu igen kastet sin kærlighed over jazzen. Og den beslutning kan vi som publikum kun være begejstrede for. Det bliver rart at genhøre Ginman i den rette sammenhæng.
 
Morten Lund har også henrykket vores publikum ved tidligere koncerter. Han spillestil rummer en uimodståelig drive, afdæmpet nænsomhed og stor lydhørhed. Lund er virkelig en værdig deltager i det skrappe band.
 
Der venter publikum en stor jazzaften.
 
Entré:
Medlemmer 100 kr,
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
 
Koncerten arrangeres i samarbejde med Skive Theater.
 

Torsdag 28. september kl. 19.30
Skive Theater - Theatersalen
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive