Snorre Kirk Kvintet

Snorre Kirk er som trommeslager og komponist i en rivende udvikling. Det startede for alvor med CDén ” Blues Modernism,” der fortjent blev ”Årets danske jazzplade” i 2012. Den blev fulgt op af ”Europa” i 2015 og i år af ”Drummer & Composer.” Med de udgivelser er Snorre Kirks navn for alvor slået fast med syvtommersøm på de hjemlige og udenlandske jazzscener. Han formår med sin gruppe at fremføre musik, der er raffineret, melodisk, elegant og med stort swing. Med sig har Kirk en meget skrap og kompetent samling af musikere.
 
Jan Harbeck er en skattet musiker i Skive Jazzklub. Og det med god grund. Hans toner fra saxofonen er varme, indsmigrende og fyldt med jazzfeeling. Det høres også tydeligt på hans meget roste udgivelser under eget navn.
 
Tobias Wiklund blæser på sin trompet musikken ud i alle hjørner, mens elegante Magnus Hjorth lader sine fingre smutte hen over tangenterne med stil og lethed. Lasse Mørck fik megen anerkendelse for CDén ” Imagining places I`ve never been.” Her kommer hans drive og swing på bassen rigtig til sin ret.
 
En aften med jazz fra Superligaen.
 
Entré:
Medlemmer 100 kr.
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Tirsdag 24. april kl. 19.30
Skive Theater - Foyer
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive