Anders og Benjamin Koppel Trio

Anders Koppel er en legende i dansk musikliv. Som søn af komponisten og pianisten Herman D. Koppel voksede han op i et musikalsk miljø og fra barnsben spillede han klaver og klarinet. I sin ungdom spillede han en aktiv rolle i de musikalske fornyelser og eksperimenter, der prægede den nye ungdomskultur. I tråd hermed var Anders Koppel som organist og lyriker med til at grundlægge rockgruppen Savage Rose.

Han trådte ud af gruppen i 1974. Herefter har han i stigende grad koncentreret sig om at skabe ny musik til balletter, film og symfoniorkestre. Sideløbende var han på sit orgel et meget aktivt medlem af trioen Bazaar, hvis musik var præget af improvisation, Balkanmusik og hans egne kompositioner.

Som far så søn, siger et gammelt ord. Her dog med den forskel, at sønnen Benjamin holder sig saxofonen. Og det gør han på blændende vis. Desuden er Benjamin noget af en blæksprutte inden for jazz og rytmisk musik. Han arrangerer festivaler, styrer et pladeselskab og igangsætter utallige musikalske initiativer.

Far og søn klæder hinanden, når de udforsker musikalske virkemidler inden for jazz og rytmisk musik med stor inspiration, drive, elegance og charme.

Peter Nilsson fletter sig på sine trommer ubesværet ind i det musikalske univers, som trioen skaber under en koncert.

Der venter publikum er stor koncertoplevelse.

Entré:
Medlemmer 120 kr.
Gæster 150 kr.
Unge under 25 år 30 kr.

Koncerten sker i samarbejde med SKIVE THEATER.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive