Blanco y Negro

Den meget anerkendte og roste trommeslager Jonas Johansens band har et internationalt præg. De tre cubanske og to skandinaviske musikere klæder hinanden på højt niveau. De formår at samle det bedste i nordisk jazz med cubansk musiktradition, hvor raffineret rytmik fra traditionel og nyere cubansk musik træder stærkt frem. Som lytter føler man, at musikken sprudler og koger med farverig swing. Man lader sig rive med af den energiske og elegante spillelyst, musikerne lægger for dagen.

Jonas Johansen har medvirket på utallige albums og spillet med mange af de store navne inden for jazzen. I hans yngre dage gjaldt det NHØP. Hans trommespil er elegant, swingende og stilsikker udført med stor charme og spilleglæde. Det har han tidligere bevist i Skive Jazzklub.

Svenske Karl-Martin Almqvist sidder i DR Big Band. Det borger for kvalitet. Det erfares tydeligt, når han lader tonerne flyde fra saxofonen.

Abel Marcel trådte ind i bandet i 2014. Han tilførte med sit spil på piano bandet ny energi og drive. Det er en fornøjelse at lægge øre til hans eksplosive og udadrettede kunnen på tangenterne.

Eliel Lazo regnes for at være en af verdens skrappeste på congas. Han viderefører på allerbedste vis den årelange cubanske tradition for at have spillere på congas af høj karat.

Yasser Morejon er en efterspurgt bassist, der lægger bund under bandets musikalske og fyrige udfoldelser.


En aften med inciterende jazz og rytmik.


Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.


Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive