Christina Dahl Trio

Mandag d. 18. december kl. 19.30 i Skive Theater foyerMusik og jul hører uløseligt sammen. Kombinationen er som et tvillingepar, der understøtter hinanden til fælles fornøjelse. Linjen og tankegangen fortsættes med denne koncert, hvor trioen fortolker traditionelle og elskede julesange i en nutidig udtryksform. På aftenens valgte repertoire giver trioen endvidere prøver på uopslidelige og velkendte jazzstandards. Som en krølle på halen fremfører Christina Dahl også egne kompositioner.

Som saxofonist spænder Christina Dahl bredt på sit instrument. En evne som har begejstret publikum i Skive Jazzklub ved flere tidligere koncerter. Følgende beskrivende ord kan sættes på hendes spil: lyrisk – klangfuld – swingende – elegant – ubesværet let – eksplosiv og ikke mindst stilsikker.

Dan Hemmer er en meget eftertragtet tangentspiller med forkærlighed for orgelspil, hvor han formår at bringe musikken i kog – såvel som at dæmpe og afstemme sit udtryk med resten af trioen. Han bidrager til, at orglets position inden for jazzen styrkes i disse år. Det konstaterede vi til fulde i Skive Jazzklub under hans spil i januar i år.

Espen Laub von Lillienskjold har helt styr på sine trommestikker. Det så vi i vores klub i marts i år. Vi har også ved tidligere koncerter kunnet nyde hans besnærende og inciterende spil, som rækker lige fra afdæmpede til kraftfulde udfoldelser.


En aften med jule- og jazzstemning


Entré: Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive