Chis Minh Doky Trio

FORÅR 2022 i SKIVE THEATERSAL

Chris Minh Doky har som bassist, iværksætter og komponist gennem mange år været en travlt beskæftiget herre på den internationale jazzscene. Med sin bredt anerkendte tone har han som ferm bassist igennem en lang karriere bevæget sig ubesværet på tværs af genrer, men altid med et fundament i den levende og fornyende jazzmusik. Hans spillestil og deraf følgende lyd og tone er et resultat af dansk barndom og teenageår i New York, hvor hans store talent hurtigt blev spottet af de store stjerner. Her gik han i den hårde amerikanske skole, hvor det gælder om at spille i ét væk, indtil man som kunstner når en høj status. Man kan sige, at han bestod prøven.
De seneste par år er Chris Minh Doky vendt mere tilbage til en afdæmpet og smuk nordisk tone. Det høres tydeligt på hans seneste meget roste udgivelser, hvorfra han vil give eksempler under koncerten.

Pianisten Peter Rosendal er en meget skattet kunstner i Skive Jazzklub. Han har besøgt klubben utallige gange og givet prøver på sin opfindsomhed, variation i spillestil og elegante tilgang til tangenterne. Han jagter konstant nye muligheder i musikken, når han komponerer eller leder et større orkester. Det træder tydeligt frem på hans seneste meget roste album ”TRICKSTER.”

Jonas Johansen fuldender på sine trommer en komplet trio. Han glider ubesværet ind i et tæt samspil, uden at han mister sit særpræg i sit eget musikalske udtryk, der er elegant, swingende og stilsikker udført med smittende spilleglæde og charme.


Triospil af international klasse.


Entré ved døren: Medlemmer 180 kr. Gæster 225 kr. Unge under 25 år 50 kr. - Billetter kan også købes på ticketmaster.dk.


Koncerten arrangeres sammen med Skive Theater.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive