RioJAZZ4

Torsdag d. 20. april kl. 19.30 i Skive Theater-foyer
 
 
RioJAZZ fejrer sit ti-års jubilæum med en række koncerter, hvor den brasilianske saxofonist og fløjtespiller, Edu Neves deltager. Og godt for det; thi det varmer med hotte brasilianske rytmer på en sval dansk forårsaften, især når en kapacitet som Neves bidrager med en fremtræden og spil, som er inciterende og uimodståelig. Dermed glider han naturligt ind i bandets spillestil.

Bandet evner at få to verdener til at smelte sammen i form af den etablerede danske bassist Morten Ankerfeldt og den brasilianske guitarist Caio Marcio Dos Santos. Musikken skaber en unik lyd i mødet mellem den kølige nordiske jazz og det varme, temperamentsfulde Rio de Janeiro. Her mødte de to musikere hinanden, og et stærkt og vedholdende samarbejde opstod i 2009 og har bestået lige siden til glæde for jazzelskere viden om.

Christina von Bülow er en skattet musiker i Skive Jazzklub. Mange husker sikkert hendes klare, lyriske og smukke tone. Men hun besidder endvidere en veludviklet sans for de hotte rytmer fra Brasilien. Det kommer klart til udtryk i bandets musik.

Cassius Theperson sidder bag trommerne og giver prøver på sin sprudlende og legende musikalitet.

Vi glæder os til en smuk og energisk koncert med latin jazz i højsædet.

Entré: Medl. 130 kr, gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.
Billetsalg ved indgangen eller forhåndskøb på Ticketmaster herunder.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive