Nicolai Majland Trio

Torsdag d. 9. september kl. 19.30 i Skive Theaters foyer

 
Trio-formatet har fået en opblomstring ge
nnem de seneste år. Det myldrer frem med nye bands. Denne aften præsenteres et af de nyeste skud på stammen, hvor pianisten Nicolai Majland har slået sig sammen med veletablerede navne på den danske jazzscene. Resultatet kan høres på cdén ”Welcome,” hvor den årvågne lytter bemærker en stilsikker og bundsolid tilgang til trioens swingende og iørefaldende kvaliteter. Majland udformer en verden bestående af smukke og elegante klange og harmonier, der har den såkaldte nordiske tone med melankoli og eftertænksomhed over sig. På samme tid lethed og dybde.

Thomas Fonnesbæk er en uhyre produktiv og efterspurgt bassist. Inden for de sidste par år har han medvirket på duo-albums med Sinne Eeg, Johannes Wamberg og den italienske stjernepianist Enrico Pieranunzi. De konstellationer kræver sin mand – eller rettere sagt sin kunstner. For der er masser af rum og plads til, at en musiker kan falde igennem, hvis man ikke kan sit gebet til fulde. Men det sker ikke for Fonnesbæk; thi han besidder et teknisk og musikalsk overskud krydret med smittende spillelyst og drive. Den konstatering har klubbens publikum gjort med begejstring ved hans nylige optrædener i Skive Jazzklub.

Morten Lund på trommer har på tilsvarende vis henrykket vores publikum ved tidligere koncerter. Hans spillestil er præget af musikalsk udstråling og kraft afløst af afdæmpet nænsomhed og stor lydhørhed over for bandets samspil. Lund er en nydelse som en sikker rytmisk medspiller.
 
Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. unge under 25 år 30 kr.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive