Den Danske Salmeduo

Den Danske Salmeduo har siden 1996 taget lytterne med på en rejse gennem århundreders kirkemusik. Fundamentet er de smukke og livskraftige salmer, som den danske musiktradition er beriget med. Her træffer man på melodier og harmonier, som enhver musikelsker fortsat sætter stor pris på.
 
Duoen laver stemningsfulde nyfortolkninger af disse danske salmer, i et frugtbart møde mellem den nordiske folketones enkelhed, den amerikanske jazztraditions legende improvisationer og den klassiske musiks udtryksform.
 
Det er meget iørefaldende at lytte til, hvordan duoen laver bud på, hvordan disse klassiske salmer kan spilles i dag - med skyldig respekt for deres oprindelse.
 
Christian Vuust er kendt som saxofonist, klarinettist og komponist i danske og udenlandske musikkredse. Han gæstede senest Skive Jazzklub i efteråret 2015 sammen med den amerikanske pianist Aaron Parks. De to sørgede for en rigtig dejlig aften med stemningsmættet og smuk musik.
 
Under denne koncert er Vuust ledsaget af sin sædvanlige makker - pianisten og organisten Hans Esbjerg. Deres samspil fungerer perfekt efter at have fremført hele 400 koncerter sammen.
 
Koncerten vil give rig lejlighed til at nyde duoens udtryksform.
 
Entré: 100 kr. 
Unge under 25 år 30 kr.
 
Arr.: Skive Jazzklub
 

Tirsdag 13. marts kl. 19.30
Skive Kirke
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive