Dexterity – en hyldest til Dexter Gordon

Torsdag d. 26. november kl. 19.30 i Skive Theater foyer

 
Fire danske jazzprofiler tager publikum med på en musikalsk lystvandring med Dexter Gordons populæreste numre samt fortællinger om den farverige jazzmusiker og hans intense og originale saxofonspil. Dexter Gordon var en stilskaber og storyteller på saxofonen. Hans legende og idérige spil har påvirket et utal af saxofoni- ster fra 40’ernes bebop og frem til i dag. Han spillede også med sit ophold i København en helt særlig rolle for udviklingen af dansk jazz.

Lineup:
Jens Jefsen (bas) Morten Haugshøj (gui) Mads Ole Erhardsen (sax) Ulrik Bisgaard (dr)

Jens Jefsen, som leverer de velswingende baslinjer i Dexterity og som ung jævnligt spillede sammen med Dexter Gordon, fortæller underholdende anekdoter som en del af koncerten.

Morten Haugshøj trådte sine barnesko i Skive Musikskole. Det gjorde han med sin trofaste guitar i hånden. Senere fortsatte han sin uddannelse såvel indenlandsk som udenlandsk. Det har givet ham en position blandt de skarpeste af unge danske jazzmusikere. Det høres tydeligt på hans udgivelser med eget band, som vi ofte har haft rigtig stor glæde af i vores lokale klub.

Mads Ole Erhardsen betjener saxofonen på stilsikker vis, mens Ulrik Bisgaard med stor spillelyst lægger den rytmiske bund under bandets samspil, der rammer tonen og atmosfæren fra Dexter Gordon.

En aften beriget med gode minder om en stor jazzmusiker.

Entré:
Medlemmer 120 kr.
Gæster 140 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive