Simon Spang-Hanssen

Onsdag d. 9. juni kl. 19.30 i Skive Theater foyer

 
Saxofonisten Simon Spang-Hanssen er en meget travl herre, der både er musiker, maler og komponist på én og samme tid. Han stræber hele tiden efter at forny sine udtryksmåder og udvikle sit kunstneriske virke, således også i tilfældet med dette band. Under hans forrige koncert i Skive Jazzklub i 2018 præsenterede han Café Central bandet og gav dermed publikum en fortrinlig aften med jazz og dertil hørende kant og stil.

Udgangspunktet for aftenens musikalske udtryk vil være et farvestrålende og medrivende univers, hvor især mellemøstlig musik vil sætte sit aftryk. Det sker i form af Maher Mahmoud, der flyttede til Danmark i 2013, efter at borgerkrigen var brudt ud i hans hjemland Syrien. Inden da havde han også gæstet andre lande med sit eminente spil på oud, et strengeinstrument anvendt i Mellemøsten. Men repertoiret holder sig ikke kun til de breddegrader, men bliver endvidere en poetisk og inciterende rundtur til Caribien og Afrika med musikere fra fire verdenshjørner.

Bassisten Yasser Pino og percussionisten Ayi Solomon deltog i Café Central koncerten med bravour. Deres idérige og rytmisk sprudlende spil frembragte en varm og livsglad stemning.


En aften med tempofyldt og overraskende jazz


Entré: Medlemmer 120 kr, Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive