Veronica Mortensen og Niels HP

Onsdag d. 14. december kl. 19.30 i Skive Theater foyer

Veronica Mortensen og Niels HP er to af de mest markante stemmer inden for jazz og soul genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og stemning, og de er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne koncert bliver der budt på en sjælden chance for at opleve de to stærke solister på samme scene.

De har tidligere i andre konstellationer givet prøver på deres kunnen i Skive Jazzklub. Og det med stor succes. Publikum har værdsat Niels HP, når han med indlevelse og charme har kastet sig ud i fortolkninger af kendte numre inden for jazz og soul. Ligeledes har Veronica Mortensen ført sig frem med stilsikker sans for at vriste det bedste ud af velkendte jazzstandards.

Aftenens repertoire vil naturligvis være præget af musik, der knytter sig til julens klassikere.

Calle Brickman fra Sverige studerede musik i København og bosatte sig i byen. Hans færdigheder på piano har kastet mange koncerter af sig her i landet og i udlandet. Han glider ubesværet ind i bandets samspil og støtter på samme tid duoens sang.

Danmark har mange unge talenter på bas. Anders Fjeldsted er en af dem. Vi har tidligere i Skive Jazzklub haft stor glæde af hans kompetente og rappe spil på strengene. Han er en kommende mand på bassen.

En aften med jazz og jule stemning.


Entré: Gæster 150 kr. Medlemmer 130 kr. Unge under 25 år 50 kr.
Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive