Katie Thiroux Trio

Publikum kan glæde sig til jazz på topniveau, når den amerikanske bassist og sangerinde Katie Thiroux gæster Skive Jazzklub med sin trio, som yderligere består af Martin Schack på piano og Matt Witek på trommer.

Thiroux er en fremragende musiker og entertainer, der optræder med stor musikalsk sikkerhed og charme. Hun er inspireret af de store mestre, hvor især Ray Brown skal fremhæves på bassen, mens Chet Baker er en af hendes idoler, hvad angår sang og stemmeføring. Derfor er hendes spillestil præget af swing på bassen, hendes klare stemme og inspirerende musikalske arrangementer.

Repertoiret tager sit udgangspunkt i den klassiske jazz fra swing til bebop og består af kendte jazzstandards præsenteret på iørefaldende og ofte overraskende måder.

Katie Thiroux er hastigt på vej til at blive et stort navn på den internationale jazzscene. Allerede hendes debutalbum blev lovprist af jazzskribenter og publikum. Det samme skete for hendes seneste album ”Offbeat,” hvor Ken Peplowski medvirker på sax. Mange husker ham sikkert fra en fremragende koncert i Skive Jazzklub i 2016. Thiroux har ligeledes givet mange stærkt roste koncerter i samspil med den danske stjernesolist Sinne Eeg.

Martin Schack er en højt værdsat pianist, der er kendt for at spille med stort overskud, indlevelse og respekt for langtidsholdbare jazzstandards.

Det samme kan siges om Matt Witek, der fletter sit spil på trommer ind i den rette musikalske sammenhæng.

Der venter en koncert med jazz på internationalt niveau.

Entré:
Medlemmer 100 kr.
Gæster 120 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive