Lee Ritenour & Friends

Lørdag 2. december kl. 20


Skive Theater og Skive Jazz Klub præsenterer stolt den legendariske amerikanske musiker, Lee Ritenour.

Med sine enestående talentfulde guitarfærdigheder har Lee fortryllet publikum verden over og etableret sig som en af de mest indflydelsesrige guitarister i vores tid og han da også været Grammy-nomineret ikke mindre end 19 gange.

Lee Ritenour succesfulde karrierer strækker sig over fem årtier, hvor han har udforsket forskellige genrer herunder jazz, fusion, rock og pop, og skabt en unik lyd og fængslende melodier der rører dybt ind i sjælen. Han har samarbejdet med talrige musiklegender som Steely Dan, Pink Floyd og Dizzy Gillespie for at nævne nogle få. Hans seneste udgivelse "Dreamcatcher" er et dybt personligt album, og er hans første solo guitaralbum. Det afspejler de udfordringer, Ritenour stod over for, herunder tabet af sit hjem og studie i en brand samtidig med han gennemgik en større operation. Albummet fanger konteksten af den globale Covid-19-pandemi.

Oplev Lee Ritenour's enestående talent og lad dig fortrylle af hans musikalske magi, når han sammen med sine venner gæster Skive Theater, lørdag 2. december.
 
Entré: 295 kr.
Billetter kan købes ved døren og online via Ticketmaster.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive