Martin Schack Jazz

Pianisten Martin Schack har en særlig sans for at fortolke og nytænke klassiske og folkekære danske sange og melodier. Hvem ved, måske er hans hjemby Ribe medvirkende til at skabe denne sammenhæng mellem fortid og nutid. Det kan i det mindste hurtigt konstateres ved at overvære en koncert med Schack eller ved at lægge øre til hans seneste cdér.

Musikken fremføres med smagfulde og nænsomme arrangementer af de oprindelige musikalske udtryk hentet fra den danske sangskat – ofte udvalgt fra højskolesangbogen og præsenteret på en kærlig og jazzet måde. Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse og respekt for det oprindelige oplæg krydret med swing og beat.

Morten Ramsbøl på bas er i dag professor på konservatoriet i den østrigske by Graz. Selv om hans ophold i Alpelandet giver hans spil luft og lethed, har han ikke glemt sine rødder i den danske muld, eller inspiration fra danske bassister som NHØP. Ramsbøls spil tilhører den fineste klasse.

Morten Lund på trommer har henrykket vores publikum ved tidligere koncerter. Hans spillestil er præget af drive, afdæmper nænsomhed og stor lydhørhed over for bandets samspil. Lund er en sikker rytmisk medspiller.

Michael Olsen er med sit stilfulde spil på saxofonen en absolut værdig deltager i det skrappe band. Han er klar med en solo såvel som samspil i det smukke musikalske univers, som er kendetegnende for bandet.

En aften med smukke danske sange om jul og vinter.


Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive