Eline Hellerud Åsbakk feat: Svaneborg/ Kardyb/ Strangness

Mandag d. 15. november kl. 19.30 i Skive Theaters foyer

 
 
Eline Hellerud Åsbakk feat: Svaneborg/ Kardyb/ Strangness
Da klubbens udsendte efter en koncert med ensemblet rapporterede tilbage, var meldingen klar: ”De skal spille hos os.” Og sådan blev det heldigvis.

De tre musikere mødtes på et internationalt jazzstævne i 2014, hvor de hurtigt fandt ud af, at deres samspil virker intuitivt og umiddlbart sammen i et fælles syn på sammensmeltningen af jazz og folkemusik.

Eline Hellerud Åsbakk er sanger og sangskriver med opvækst i Tromsø i det nordlige Norge. Hendes musik er inspireret af visesang sat sammen med den svale og afdæmpede skandinaviske form for jazz. Inden for de rammer beretter hun små historier fremført med særdeles klar stemme, entusiasme og sikker sans for timing.

Det myldrer frem med unge talentfulde jazzmusikere på den danske jazzscene. Det er duoen Svaneborg/ Kardyb et træffende eksempel på. Deres første album ”Knob” slog i 2019 gevaldigt an og kastede store priser af sig ledsaget af meget rosende anmeldelser. I efteråret 2020 fulgte de kvaliteten til dørs med albummet ”Haven,” hvor de henter lyde fra naturen og det menneskelige sprog ind i deres musikalske univers. Det består af en let og luftig, nærmest sfærisk stemning, der hensætter sin lytter i en art nordisk drømmeverden.

Line-up:
Eline Hellerud Åsbakk (voc)
Nikolaj Svaneborg ( p, wurlitzer og synth)
Jonas Kardyb ( dr og perc)

En aften med forunderligt iørefaldende jazz.
Entrè: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive