Niclas Knudsen Trio – Go North

Onsdag d. 23. september kl. 19.30 i Skive Theater foyer

Denne trio bestående af udforskende musikere tager sit udgangspunkt i jazzen og bevæger sig samtidig nordpå i sin søgen efter nye musikalske jagtmarker. Undervejs dukker reminiscenser af gamle folkeviser, hymner og ballader op og leder musikken hen til en stil, man kan kalde nordisk blues. Historier om fortidens drømme, glæder og trængsler blander sig med jazzens frie toner, der på samme tid er både nutidige og datidige.

Repertoiret er nye kompositioner af Niclas Knudsen blandet med gamle folkeviser kombineret i nye udtryksformer.

Går det efter planen kan gruppen i forbindelse med koncerten præsentere en dugfrisk ny CD.

Publikum på vore kanter kender Niclas Knudsen fra tidligere koncerter med Ibrahim Electric og Kalaha. Herfra husker man tydeligt hans ekvilibristiske og iøjnefaldende spil på guitar. En sand spillemand og troldmand med sprælske udfoldelser.

Anders Christensen ofte benævnt AC hører til de bassister, der spiller med hele kroppen. Det giver hans stilsikre spil en ekstra dimension. Ikke underligt at han er en meget efterspurgt musiker.

Kresten Osgood har sin helt egen position i dansk jazz. Ud over sit eminente spil på trommer er han en utrættelig igangsætter med utallige initiativer til gavn for jazzens udbredelse. Mest kendt er vel nok hans podcast om udviklingen inden for dansk jazz. Udsendelsen kaldet Farlige Toner kan stærkt anbefales.

Line-up:
Niclas Knudsen (gui)
Anders Christensen (b)
Kresten Osgood (dr)

En koncert for åbent sind og vakse ører.

Entré:
Medlemmer 120 kr.
Gæster 140 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive