Lucy Yeghiazaryan / Grant Stewart Quintet

Tirsdag d. 8. november kl. 19.30 i Skive Theater foyer

Skive Jazzklub har gode erfaringer med at få besøg af udenlandske musikere. De giver musikken et frisk pust op ad i kvalitet. Det er også tilfældet med aftenens koncert med de to amerikanske musikere.

Lucy Yeghiazaryan stammer oprindeligt fra Armenien, men flyttede i forholdsvis ung alder til New York for at forfølge sin drøm om at blive en anerkendt og etableret sangerinde inden for jazzen. Ambitionen er lykkedes. Hun kombinerer sin klassiske og elegante stemme med en særlig intim og nærværende kontakt med publikum. Repertoiret består af egne kompositioner og jazzstandards.

Grant Stewart er en travlt optaget herre på den amerikanske jazzscene. Hans spil på saxofon rummer mange udtryksformer. Ord som: spontanitet, ligefremhed, ren tone, skarphed, swing og bebop knytter sig til hans spillestil. Han har spillet med de store stjerner og været verden rundt med sin sax. Endvidere har han udgivet hele seksten albums som kapelmester. En kapacitet inden for den levende jazz.

Den herboende canadier Graig Earle betjener sin bas med stor teknisk kunnen og øre for samspillet i bandet. Men der gives også plads til at høre hans solistiske improvisation med pulserende rytmer.

Magnus Hjorth er en uhyre elegant pianist, der med legende lethed indgår i et swingende og bop-præget samspil. Men publikum vil også kunne nyde hans kunnen som solist.

Cornelia Nilsson er en eftertragtet og værdsat kunstner på sit felt. Derfor modtog hun Tivolis Jazz Pris i 2021. Med hende bag trommerne er alle i sikre hænder. Hendes rytmiske overskud og overblik er et solidt fundament under gruppes samspil

I 2019 spillede bandet syv aftener i træk på Jazzhus Montmartre med succes. Det borger for kvalitet.

Entré: Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.
Billetsalg ved indgangen eller forhåndskøb på Ticketmaster herunder.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive