Mette Juul Kvartet

Mette Juul fremhæver selv, at hendes lyst til at synge blev grundlagt i hendes barndom, hvor moren var meget sangglad dagen lang. I ungdomslivet lagde Mette Juul vejen forbi en efterskole og senere Rytmekons for at slutte på det høje musikalske niveau, hvor hun nu befinder sig som sanger, guitarist og komponist. Hun sætter pris på, at hun under sin uddannelse lærte det musikalske håndværk. Den sikkerhed giver råderum for fortolkning og improvisation. Det hører man tydeligt på hendes roste albums og især under koncerter. Det oplevede man som tilhører under hendes seneste koncert i Skive Jazzklub. Hendes stemme er fortsat nærværende, stilsikker og troværdig. På samme vis er hendes optræden præget af en klædelig ligefremhed og charme.

Heine Hansen er prisbelønnet som pianist med Ben Webster prisen. Begrundelsen herfor er hans fine anslag, letflydende og gennemmusikalske spillestil tilsat stor teknisk kunnen. En fryd for øret.

Matthias Petri er en af de unge bassister, der stormer frem og ind på den danske jazzscene. Efter endt uddannelse i New York er han vendt tilbage med brask og bram som kapelmester, komponist og arrangør. Desuden indgår han som medspiller i en række konstellationer. En efterspurgt musiker.

Andreas Svendsen har også udviklet sit talent under ophold i USA. Hans spil er karakteriseret ved veloplagthed og intens opmærksomhed rettet mod bandet samlede musikalske udtryk. Trommespillets muligheder bliver udnyttet til fulde.


En aften med genkendelig jazz fra øverste hylde.


Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.

PS: Bemærk at koncerten starter kl. 20.00
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive