Morten Haugshøj Group & The Street Doctors

Torsdag d. 9. november kl. 19.30 I Skive Theater foyer


Morten Haugshøj og band præsenterer musik fra det nyligt udsendte album “Double Up.”
Han er som bekendt fra barnsben rundet af det lokale jazzmiljø i Skive. Nu har han slået sig ned i Århus og er særdeles aktiv som underviser med egen guitarskole, som komponist og musiker i forskellige konstellationer. Her kan nævnes trioen Balthazars Karaffel, hvor Søren Bech indgår på orgel. Mange kan sikkert erindre en meget succesfuld koncert i Skive Jazzklub forrige år.

Morten Haugshøj spiler på sin guitar med en masse energi, nerve og afveksler sprøde klange med mere udadvendt kant. Han er en komplet guitarist med sin helt egen stil, som har befæstet sig gennem årene til publikums udelte begejstring.

Alle bandets medlemmer har optrådt i Skive Jazzklub ved tidligere lejligheder. Her har de bevist deres musikalske kunnen og ligefremme spilleglæde. Men en nærmere opfriskning af deres formåen er på sin plads.

Jesper Løvdal befinder sig i en liga sammen med de bedste saxofonister her i landet. Han har en varm tone, vitalitet og nærvær og spreder godt humør og spillelyst.

Simon Gorm Eskildsen er efterspurgt som pianist grundet sin smagfulde og skrappe tilgang til jazzen.

Thomas Sejthen er bredt anerkendt og respekteret for sit sikre spil på kontrabas. Han og Haugshøj har været hinandens tro følgesvende i 15 år.

Espen Laub von Lillienskjold sidder brag trommerne, som han mestrer på så fin vis, at han indgår i mange andre sammenhænge i det danske jazzlandskab.

En aften med gamle kendinge og veloplagt jazz.


Entré: Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.
Billetter kan købes ved døren og online via Ticketmaster.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive