Bremer / McCoy Duo

Tirsdag den 6. oktober kl. 19.30 i Skive Theater

 
 
Bremer/ McCoy var et af hovednavnene under Copenhagen Jazz Festival 20, der desværre måtte aflyses grundet covid-19. Derfor er det med ekstra glæde og tilfredshed, at Skive Theater og Skive Jazzklub kan præsentere duoen for vores lokale publikum.

Duoen er startet på en kometagtig karriere med en pladekontrakt på David Byrnes label

Luaka Bop i New York. David Byrne er mest kendt som frontmand i Talking Heads. I hans kyndige hænder og professionalisme nåede duoens fjerde album ”Utopia” frem til stor ros og anerkendelse efter udgivelsen i oktober 20. Den høje musikalske standard har kastet koncerter over det meste af Europa af sig.

Jonathan Bremer og Morten McCoy er barndomsvenner og har fulgtes ad i en fælles musikalsk udvikling, som nu har resulteret i en musik, der er præget af melodisk og meditativ jazz, hvor tæt samspil og næsten telepati spiller en stor rolle. Publikum skal blot læne sig tilbage og lade sig glide med på en drømmende og forunderlig tur med hovedet fuld af indre billeder.

Line-up:
Jonathan Bremer – prisvindende bassist, komponist, producer og driver pladeselskabet Unity Rec.

Han har spillet med Palle Mikkelborg, Niels Lan Doky, David Sandborn, Mike Sheridan og Raske Penge. Han vandt prisen som Årets Musiker ved Steppeulven 2020.04.20

Morten McCoy – pianist, koncertarrangør, komponist og DJ. Han har beskæftiget sig meget med musik fra andre kulturer eksempelvis Jamaica og Afrika.

Lige en koncert for et åbent og lydhørt publikum.

Entré: 150 kr
Unge under 25 år: 30 kr.

Arr.: Skive Theater og Skive Jazzklub
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive