Reed, Petri, Svendsen & Moore

Kombinationen af garvede internationale musikere og fremadstormende danske talenter sikrer en musikalsk oplevelse af de store med en blanding af tradition og ungdommelig friskhed og energi. Gruppen har eksisteret siden 2015 og er senest pladeaktuel med ”Sittin’ here – checking the talent,” som har høstet megen anerkendelse hos anmeldere og publikum.

Eric Reed er en af USA´s mest berømte pianister. Med sine rødder i gospelkirkens tradition er han anerkendt for sin naturlige tilgang til musikken og er ligeledes beskrevet som en ferm udøver af jazz på sit instrument. Han har spillet med de store legender og har udgivet mange plader i eget navn. Men han er utvivlsomt bedst kendt for sit samspil med den verdenskendte Wynton Marsalis.

Saxofonisten Ralph Moore er oprindelig fra England, men besluttede sig for at flytte til USA, hvor han hurtigt i kraft af sit store talent kom til at spille sammen med de etablerede musikere. Her kan i flæng nævnes Ray Brown, Horace Silver, Freddie Hubbard og Oscar Peterson. Samspil med disse stjerner borger for høj kvalitet i Moores musikalske udtryk.

Andreas Svendsen og Matthias Petri hører til den nye generation af meget skrappe danske musikere. Som helt unge og nære venner drog de til USA for at gå i den hårde skole, hvor det gælder om at øve og spille i ét væk. Men den barske uddannelse gav pote og lagde fundamentet til det høje stade, de nu befinder sig på. De har begge givet koncert i vores klub. Her kunne man nyde, når Andreas Svendsen boltrede sig på trommeskindet, og Matthias Petri foldede sig ud på den store bas med charmerende og iørefaldende jazz.

Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.

Line up: Eric Reed (pio) Ralph Moore (sax) Matthias Petri (bas) Andreas Svendsen (dr)
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive