Mathias Heise, Nikolaj Bentzon og Prinsens Musikkorps

Fredag 19. november kl. 19.30 på Skive Gymnasium.

Skiveegnen er begunstiget af at være hjemsted for det topprofessionelle orkester Prinsens Musikkorps. Det medfører mange musikalske oplevelser på højt niveau, som musikelskere kan nyde godt af. Korpset inviterer ofte solister med under koncerter. Og det samspil giver musikken ekstra pift og friskhed. Til denne aftens koncert gælder det mundharpespilleren Mathias Heise og pianisten Nikolaj Bentzon.

Mathias Heise havde vi fornøjelsen af at præsentere i Skive Jazzklub, inden han modtog Kronprinsparrets store pris for sit eminente og energifyldte spil på mundharmonika. Og han har fortsat sin rivende udvikling og indgår i rigtig mange konstellationer. Senest hørte vi ham til årets sidste koncert i forrige sæson i selskab med Kristin Korb og band. En herlig jazzaften. - Mathias Heise har virkelig etableret sig som et stort navn på den danske jazzscene, og det bliver fremadrettet meget spændende at følge hans karriere.

Nikolaj Bentzon gæstede i sine unge dage ofte Skive Jazzklub, hvad man kan se på det store banner, der hænger over scenen i foyeren i Skive Theater. Dejligt at denne skrappe pianist atter kommer på besøg.
Som søn af Niels Viggo Bentzon blev han fra barnsben ført ind i musikken med faren som lærer. Det blev indledningen til en årelang og særdeles flot karriere som musiker, bandleder, komponist, arrangør og en musikkens alt-mulig-mand i samspil med en perlerække af danske og internationale stjerner.


En aften med musik fra allerøverste hylde.


Fri entré.

Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive