Hans Ulrik/Lars Jansson

Onsdag d. 2. september kl. Kl. 19.30 i Skive Theater foyer

 

Med denne kvartet er der lagt op til en aften med det ypperste inden for skandinavisk jazz; thi koncerten vil være præget af levende, kreativ og på samme tid varm og melodisk musik.

Hans Ulrik er ikke uden grund en af landets mest benyttede og anerkendte jazzmusikere. Han har en smuk personlig sound som virtuos blæser på saxofon. Den evne har ført ham til en modenhed kombineret med et klarsyn i sit musikalske udtryk, som publikum i høj grad værdsætter. Det konstaterede vi ved hans to seneste optrædener i Skive Jazzklub med Santa Cruz og i selskab med Steve Swallow.

Svenske Lars Jansson er uden tvivl en af de betydeligste skandinaviske pianister og komponister. Han har sat sit præg på nordisk jazz med en række stilskabende CDér og desuden været stærkt fremme i samspil med kunstnere som Jan Garbarek, Cæcilie Norby og en række andre stjerner. Han er varemærket på lyrisk og nordisk jazz.

Bassisten Thomas Fonnesbech står for sprudlende, swingende og afstemt spil i bandets udtryk. Det gør ham til en eftertragtet herre på jazzscenen vidt omkring. Senest gæstede han os i efteråret 19. En aften med nydelse og stor succes.

Paul Svanberg er med sit stilsikre trommespil en af Sveriges mest efterspurgte musikere. Som lytter kan man læne sig tilbage og værdsætte hans veloplagthed og nærværende opmærksomhed rettet mod bandtes samlede musikalske udtryk.

En koncert med nordisk jazz på højt plan.

Entré:
Medlemmer 120 kr.
Gæster 140 kr.
Unge under 25 år 30 kr.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive