Rosàlia De Souza Quarteto 55

Tirsdag d. 31. oktober kl. 19.30 i Skive Theater foyerNordboer vil gerne rejse sydpå ned i varmen. Det er ikke nødvendigt denne aften, hvor varmen sydfra stiger op til vore nordlige breddegrader i form af varm og inciterende latin musik fremført af aftenens band. Her er Rosàlia De Souza i front med sin stemme og optræden, hvor hun har hentet det bedste med sig fra opvæksten og ungdommen i Rio de Janeiro. Det drejer sig naturligvis om samba, bossa nova og brasiliansk musiktradition. Hendes raffinerede og elegante sangstil kædet sammen med energi og kærlighed til rytmisk musik har bevirket, at hun har spillet sammen med de største brasilianske navne og udgivet 13 albums i eget navn.

Under en uges koncerter på Montmartre i 2017 fandt Rosàlia og Jonas Johansen ud af, at de havde sammenfaldende syn på, hvordan latin skal spilles. Det blev starten på bandet, som har optrådt internationalt med stor succes.

Jonas Johansen er som bekendt trommeslager af bedste karat. Han er efterspurgt grundet sin appellerende og pulserende stil, hvor gryderne holdes i kog fint afstemt med samspillets rammer.

Peter Rosendal boltrer sig som pianist hen over flere stilarter og udforsker instrumentets muligheder. Efter flere ophold i Brasilien har landets musik slået rod i hans opfattelse af latin genren.

Graig Earle er som bassist fjerde mand i bandet. Han falder ubesværet ind i de rytmiske facetter og finurligheder i kvartettens samlede udtryk. Men han er også klar med en skarp solo, når lejligheden byder sig.

De tre ovennævnte danske musikere har alle begejstret klubbens publikum ved tidligere koncerter.

En aften med latin af høj klasse.


Entré. Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive