Snorre Kirk & Stephen Riley

Den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley har gjort sig tydeligt bemærket på den internationale jazzscene, siden han allerede som 17-årig kom med i både Harry Connicks og Ray Charles´ orkestre. Siden har han turneret og indspillet med nogle af jazzens store stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Han spiller med en rund, silkeblød og sublim lyd, der for mange jazzelskere vil give mindelser om Ben Webster.

Snorre Kirk er som trommeslager og komponist i en rivende udvikling. Med sine seneste og meget anerkendte udgivelser har han for alvor slået sit navn fast på de hjemlige og udenlandske spillesteder. Med sin gæstesolist og gruppe formår han at fremføre musik, der er raffineret, melodisk, elegant og med stort swing. Det høres tydeligt på gruppens stærkt roste CD: ”Tangerine Rhapsody.”

Magnus Hjorth har som pianist virkelig sat sig solidt til rette på den danske jazzscene. Hans spil er letflydende og iørefaldende afmålt efter hvilken sammenhæng, han indgår i. Han er markant både som solist og som medspiller.
Lasse Mørck fik megen anerkendelse for CD’en ”Imagining places I´ve never been”. Her kommer hans drive og swing på bassen rigtig til sin ret, når han veloplagt folder sig ud.
En aften med international stjernedrys.

Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive