Nello & The Helping Hand Band

Torsdag d. 11. november kl. 19.30 i Skive Theater foyer

Det er en rum tid siden, vi i klubben har haft besøg af et blues band. Det rådes der bod på nu med denne aftens koncert. Mange elskere af jazz sætter stor pris på denne genre, som er præget af stilsikker rytmik, et stænk af vemod kædet sammen med længsel og håb.
Bandet er oprindelig skabt for at spille sammen med besøg af udenlandske musikere. Det affødte så stor intern spilleglæde i bandet, at det besluttede at stå på egne ben med bassist Niels Nello Mogensen som frontfigur. En gammel drøm gik hermed i opfyldelse efter tilskyndelse fra andre musikere og publikum.
Koncerten vil byde på klassiske blues numre fra det store repertoire tilsat egne kompositioner af bedste art og tilsnit.

Niels Nello Mogensen fører an med et sikkert og kompetent greb om bassen samtidig med, at han vil sørge for, at sangen når ud til selv de bagerste rækker.

Kjeld Lauritsen har ofte gæstet Skive Jazzklub gennem årene. Han betjener sit orgel med stort overskud og en smittende spilleglæde, der skaber en varm og glad stemning blandt publikum.

Ronni Boysen befinder sig tydeligvis fortræffeligt inden for blues genren. Det fornemmer man klart, når han fanger an på sin guitar. En sand fornøjelse.

Mads D. Andersen lægger med sin rytmiske beherskelse af trommer en iørefaldende bund under bandets sprudlende samspil.


En aften med summende blues.


Entré: Gæster 140 kr. Medlemmer 120 kr. Unge under 15 år 30 kr.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive