Steen Rasmussen Quinteto feat: Barbara Casini

Steen Rasmussen har ved tidligere lejligheder begejstret publikum i Skive Jazzklub med sin latin-orienterede musikstil fremført af et suverænt spillende band. Denne gang er bandet tilført ekstra inspiration udefra i form af den italienske sangerinde, guitarist og komponist Barbara Casini. Hun bevæger sig frit omkring i musikalske udtryksformer kendt under sydlige himmelstrøg. Det være sig bossanova, italienske sange, såvel som sange på portugisisk helt i tråd med brasilianske musiktraditioner.

Steen Rasmussen har for længst placeret sig centralt på den danske og internationale jazzscene. Hans pianospil har et personligt udtryk, der klart viser hans dybe fortrolighed med den brasilianske genre. Det træder tydeligt frem under koncerter og ved gennemlytning af hans i alt seks udgivne albums. Det seneste fra foråret, hvor det høstede stor anerkendelse.

Bandets musik er præget af lethed og stor spillemæssig sikkerhed. Det kan ikke undre, da det består af Lis Wessberg på trombone. Jacob Andersen på percussion. Fredrik Damsgaard på bas og Jonas Johansen på trommer. Alle kendte og skattede musikere i Skive Jazzklub.


Der venter en aften med varme rytmer i topklasse.


Entré: Medlemmer 100 kr. Gæster 120 kr. Unge under 25 år 30 kr.


Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive