Toft-Olsen Quartet

Skive Jazzklub vil gerne præsentere nye navne for sit trofaste publikum. Det er denne aften et eksempel på med Hans Toft-Olsen og band. Han træder som et frisk pust frem som en af de forholdsvis få mandlige sangere på den danske jazzscene. Hans sangstil som crooner henter inspiration fra udenlandske forbilleder og sange fra den store amerikanske sangbog. Han holder den musikalske tradition i hævd med fortolkninger, der rummer indlevelse, modenhed og kærlighed krydret med stilsikker swing. Det hører man klart, når man lægger øre til gruppens cdér, som har høstet megen anerkendelse fra anmelderside.
Som en lille krølle på beskrivelsen af Hans Toft-Olsen kan det tilføjes, at han underviser i sangteknik og stemmeføring på skoler og konservatorier. Han har også skrevet bøger om emnet.

Heine Hansen er en meget elegant pianist, der med flydende og legende lethed indgår i et swingende samspil med de øvrige musikere. At han også mestrer at give en solo, har han tidligere vist under besøg på vore breddegrader.

Thomas Vang er kendt både som musiker og producer med eget studie. Han ved om nogen, hvordan man som bassist kan styrke det musikalske udtryk. Det giver han bevis på denne aften.

Kristian Leth er en gammel kending af Skive Jazzklub. Han har ofte begejstret publikum med sit træfsikre og balancerede spil mellem det afdæmpede og mere eksplosive udtryk. Trommerne er i de bedste hænder hos ham.

Spændende crooner med inspirerende band.


Entré: Medlemmer 120 kr. Gæster 140 kr. Unge under 25 år 30 kr.
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive