Caroline Henderson

Når Danmarks jazzdiva no. 1 gæster Skive Theater er det i selskab med verdenspianisten Nikolaj Hess.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til foråret 2019, hvor I kan opleve en af Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncerter i Skive Theater. På scenen kan hun opleves i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. Koncerten vil tage udgangspunkt i Hendersons seneste to soloudspil ’Lonely House’ og ’Ménage à Trois’, men kommer derudover bredt rundt i repertoiret af lækker, kølig jazz.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Senest blev Caroline Henderson inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer i den syvende udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’, hvor hun medvirkede sammen med Aura, Karl William, Michael Falch, Søren Huss, Burhan G og Hush-sanger Dorte Gerlach. Det var spændende at følge med i, hvordan Henderson fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin fløjlsbløde, sensuelle stemme, der gør hende helt unik i dansk musik.

Ikke nummererede siddepladser
Billetpris: 250,-

Køb din billet HER


Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive