Om SJK

Kære Jazzvenner

Når mørket sænker sig og dagene bliver korte, søger de fleste mennesker uvægerligt efter lyspunkter, der bringer lyst og energi ind i hverdagen. Her er Skive Jazzklubs program og koncertrække et godt og årligt tilbagevende bud i kraft af dejlige musikalske oplevelser.
 
Programlægningen er som at placere brikkerne i et puslespil. Rigtig mange forhold spiller ind, inden vi når frem til det færdige resultat, der sikrer jazzmusik af høj og iørefaldende standard. Når man nærlæser efterårets folder springer følgende overskrifter og sentenser i øjene:
 
- særdeles rytmisk latin
- dansk stjerne sangerinde
- international sang og pianospil
- hot dansk jazz med soulpræg
- genhør og gensyn med engelsk stjerne
- up-coming band
- nyt nordisk band
 
Programmet er som set en skønsom blanding af internationale kunstnere og danske udøvere af jazz fra den bedste skuffe. Ligeledes består koncertrækken af musikalske udtryk, der kommer grundigt rundt i de forskellige genrer inden for jazz. Hermed stræber vi efter at nå frem til et alsidigt og varieret program, der kan tilfredsstille smagsløgene hos vores trofaste og kvalitetsbevidste publikum.
 
Klubbens nyskabelse med Frokostjazz opnåede stor opbakning. Forhåbentlig vil mange herfra møde op til de øvrige koncerter, således at den levende jazzmusik fortsat kan stå på et solidt fundament og en fast position i det lokale musikliv. Det er til glæde og fornøjelse for alle, der sætter pris på den levende musik.
 
Velkommen til jazz i efteråret 2018
 
Bestyrelsen
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive