Om SJK

Kære jazzvenner i forået 2020

På forunderlig vis kalder tiden på rangorden. Det er populært at uddele stjerner, kokkehuer og andre symboler i sammenhæng med diverse vurderinger inden for hver sit felt. Skulle man på samme vis dykke ned i historien om dansk jazz, er der to musikere, der fortjener mange roser – nemlig Stan Getz og Dexter Gordon. Under deres ophold i Danmark havde de umådelig indflydelse på de danske musikere og jazzens udvikling. Forårets program hylder de to mestre i form af koncerter specielt rettet mod Getz og Gordon.

Det øvrige indhold i forårets repertoire afspejler klubbens ønske om hele tiden at bringe alsidig og varieret musik af bedste klasse til byen. Det vedholdende sigte er det solide grundlag for klubbens levedygtighed. Det kan man forhåbentlig konstatere ved at nærlæse programmet, der giver anledning til følgende nøgleord i sammenhæng med en kort beskrivelse:

- Nytårsjazz med tradition
- Fuld tryk med unge talenter
- Frokostjazz med værdsatte lokalkendte musikere
- Amerikanske stjerner og unge danske talenter
- Skrapt band hylder Stan Getz - International kunstner og meget kompetente danskere
- Gammel Skive-dreng hylder Dexter Gordon
- Skandinavisk band fra øverste skuffe

Klubben fastholder Frokostjazzen, hvor lokale musikere udøver deres kunnen for et større publikum frem kun at opholde sig og spille i øvelokalet. Kombinationen af jazz, spisning og medfølgende selskabelighed falder i god jord hos publikum. Det er en glæde at konstatere, at en del gæster bliver inspireret til også at overvære de øvrige koncerter. Her gælder det som altid om at møde op med åbent sind og opvakte ører.

Velkommen til jazz i foråret 2020.

BestyrelsenSkive Jazzklub støttes af Skive Kommune og Statens Kunstfond
-og Frokostjazz er sponsoreret af Salling Bank

Generalforsamling afholdes mandag d. 26. februar kl. 19.30 på Skive Gymnasium
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive