Om SJK

Kære jazzvenner

Jazzen har de seneste år haft trange kår i DR. Den forestående lukning af P8 Jazz er endnu en mavepuster i den sammenhæng, da radiokanalen har haft en væsentlig og betydningsfuld samlingskraft på den samlede danske jazzscene. Endvidere har kanalen åbnet øjne og ører for ny musik, som man i kraft af tålmodighed, viljefasthed og nysgerrighed har lært at kende og derefter sætte stor pris på. Denne svækkelse af jazzens tilstand og situation medfører, at alle jazzelskere må rykke tæt sammen for at fastholde og udvikle interessen for den musikalske udtryksform.

Det betyder, at vi i Skive Jazzklub ser det som en fornem opgave at gøre os ekstra umage for at sætte et program sammen, der kan svinge jazzfanen højt og flot. Kort sagt - stræbe efter høj musikalsk kvalitet. Nedenunder kan man i kort form se udmøntningen af denne ambition:

Hot Stompers og stilsikker sangerinde
Upcoming unge talenter
Frokostjazz med værdsatte lokale musikere
Legende på scenen
Ny udfordrende musik
Frokostjazz med garvet band
Amerikansk stjerne
Frokostjazz med Skive Bigband
Kirkekoncert med lokalt islæt International standard

Programmet rummer en spændvidde lige fra det velkendte med professionelt anerkendte musikere og ensembler – til den mere uudforskede og nykomponerede del af moderne jazz fremført af fremadstormende talenter. Et righoldigt udvalg fra jazzens univers.

Velkommen til jazz i foråret 2019

Bestyrelsen
Skive Jazzklub støttes af SKIVE KOMMUNE og Statens Kunstfond

Frokostjazzen er sponseret af Salling Bank

Følg os på hjemmesiden www.skivejazzklub.dk, www.skivetheater.dk og på Facebook

Generalforsamling mandag d. 25. februar 2019 kl. 19.30 på Skive Gymnasium
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive