FROKOSTJAZZ

Kære jazzvenner.

I samarbejde med Skive Theater og med Kulturelt Samråd som hovedsponsor bydes der igen i 2023 på frokostjazz i Skive Theaters foyer/sal:
Lørdag den 28 . januar 2023, lørdag den 25. februar 2023 og lørdag den 25. marts 2023.

Musikken leveres igen i år overvejende af lokale musikere.

De tre arrangementer afvikles efter følgende tidsplan: kl.12.30 – 13.30: Frokostbuffet - kl.13.30 – 14.45: Koncert

Entre inkl. Frokostbuffet 150 kr. Entre u. frokostbuffet 50 kr.

Tilmelding til frokostbuffet skal foretages senest torsdag kl. 12.00 - forud for det enkelte arrangement - til Skive Theater på:  knud@kcskive.dk 

NORDIC TUNES
Lørdag 28. januar

 
På denne dag varetages musikken af trioen Nordic Tunes, som er et nyt projekt med indtil videre kun én enkelt koncert bag sig. Denne trio stod nemlig sammen på en scene for første gang i juni sidste år ude på Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle, i forbindelse med Skiveegnens Kulturuge.

Nordic Tunes er, som navnet antyder, en musikalsk konstellation, der i egne og ofte lettere jazz-prægede arrangementer dyrker det nordiske tonesprog, hvilket aktuelt både betyder højskolesange af blandt andre det musikalske makkerpar Jeppe Aakjær og Carl Nielsen, men også med lejlighedsvise afstikkere til sange og viser fra det øvrige Norden.

To tredjedele af Nordic Tunes-samarbejdet udgøres af musikere med lokale rødder, i form af den dramaturgi-studerende sangerinde Sofie Klausen, den klaverspillende organist Søren Bech, og den rutinerede og Aarhus-baserede kontrabassist Peter Friis.
 
Forhåndkøb billet på Ticketmaster her

RUSTIK
Lørdag den 25. februar:

Vi bevæger os her uden for jazzens område og præsenterer RUSTIK, der er et Skive-baseret orkester med mange års erfaring og stor kærlighed til folkemusikken. Repertoiret spænder vidt og byder på folkemusik fra Irland, Skotland, England og Norden.

Besætningen er: Arne Ralston: Guitar, dobro, banjo, Jens Dalby: Bas, Hans Lund Kristensen: Sang, guitar, Søren ”Charlie” Ladefoged: Whistles og Hans J. Vestergaard: Sang, violin, mandolin, mandola.

Forhåndkøb billet på Ticketmaster her 

 

Udsolgt til spisning!

 
Der er fortsat plads til at overvære koncerten 13:30, mens spisningen er udsolgt som følge af overvældende tilslutning.

Entré 50 kr til koncerten ved køb ved indgangen til Skive Theater.

Skive Big Band
Lørdag den 25. marts:


Vi slutter traditionen tro frokostjazzen af med en koncert med Skive Big Band under ledelse af deres nye dirigent Mikael Rudebeck Karlsson, der også er basunist i prinsens Musikkorps. Orkestret præsenterer desuden igen de to unge

 

MGK talenter - sanger Helena Sundroos og Arthur Sheerman på trommer. Der er således igen i år lagt op til et brag af en afslutning på frokostjazz 2023 i Skive Jazzklub.

 

Forhåndkøb billet på Ticketmaster her

Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive