FROKOSTJAZZ


Kære jazzvenner.

I samarbejde med Skive Theater og med Kulturelt Samråd som hovedsponsor bydes der igen i 2024 på frokostjazz i Skive Theaters foyer/sal :

Lørdag den 27 . januar 2024,
Lørdag den 24. februar 2024 og
Lørdag den 9. marts 2024.

Musikken leveres igen i år overvejende af lokale musikere.
 
De tre arrangementer afvikles efter følgende tidsplan:

Kl.12.30 – 13.30: Frokostbuffet
Kl. 13.30 – 14.45: Koncert
 
Entre inkl. Frokostbuffet 150 kr.
Entre u. frokostbuffet 50 kr.

Tilmelding til frokostbuffet skal foretages senest torsdag kl. 12.00 - forud for det enkelte arrangement - til Skive Theater knud@kcskive.dk 
 
Lørdag den 27. Januar begynder den nye sæson med frokostjazz i Skive Theaters foyer.
 
 
På denne dag varetages musikken af trioen Nordic Tunes, der er et samarbejde af nyere dato, og som havde sin første optræden netop til Frokostjazz sidste år.
Siden da, er det i Skive-sammenhæng blandt andet blevet til to koncerter på Jenle.

Nordic Tunes er, som navnet antyder, en musikalsk konstellation, der i egne og ofte lettere jazz-prægede arrangementer dyrker det nordiske tonesprog, hvilket aktuelt både betyder højskolesange af blandt andre det musikalske makkerpar Jeppe Aakjær og Carl Nielsen, men også med lejlighedsvise afstikkere til sange og viser fra det øvrige Norden.

To tredjedele af Nordic Tunes-samarbejdet udgøres af musikere med lokale rødder, i form af den dramaturgi-studerende sangerinde Sofie Klausen samt den klaverspillende organist Søren Bech, og tredjemanden er godt selskab i form af den rutinerede og Aarhus-baserede kontrabassist Peter Friis.
 
Lørdag den 24. februar bevæger vi os her uden for jazzens område og præsenterer Mads Bøystrup:
 


Mads er en 22 årig sangskriver med rødderne solidt plantet i Skive,
 
Han er bl.a. vinder af Skiveegnens musikuddannelses legat og Årets kunstner 2022, har optrådt på forskellige festivals og været særdeles aktiv i det lokale musikliv i mange forskellige sammenhænge.

Her optræder han solo med gæsteoptræden af sangerinden Clara Mouridsen, der også har lokale rødder.

Hans engelsksprogede lyrik og melankolske melodier inviterer lytteren indenfor til en tankevækkende oplevelse med udgangspunkt i personlige historier.

Mads Bøystrup udvikler sine sange udfra egne erfaringer, så du kan være 100% sikker på, at du har lært ham bedre at kende på blot få minutters historiefortælling.
 
 
 
Vi slutter traditionen tro frokostjazzen af med en koncert med
Skive Big Band Lørdag den 9. marts
 

Skive Bigband, der efterhånden har eksisteret i 18år og har spillet utallige koncerter bl.a. med kendte danske og internationale solister, har et alsidigt repertoire med udgangspunkt i numre af swingtidens store komponister.

Det 16 mand store orkester har den klassiske bigband-besætning med 4 trompeter, 5 saxofoner, 4 basuner og rytmegruppe (piano, guitar, bas og trommer) og ledes igen i år af dirigent Mikael Rudebeck Karlsson, der også er basunist i prinsens Musikkorps.

Der er således igen i år lagt op til et brag af en afslutning på frokostjazz 2024 i Skive Jazzklub.
 
 
 
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive