FROKOSTJAZZ

Kære jazzvenner.
 
I samarbejde med Skive Theater og med Salling Bank som hovedsponsor bydes der på frokostjazz i Skive Theaters foyer/sal således:
Lørdag den 27. januar 2018
Lørdag den 24. februar 2018
Lørdag den 17. marts 2018.
 
Musikken leveres overvejende af lokale musikere.
De tre arrangementer afvikles efter følgende tidsplan:
Kl.12.30 – 13.30: Frokost buffet.
Kl.13.30 – 14.45: Musik.
 
Tilmelding til frokost buffet skal foretages senest torsdag - forud for det enkelte arrangement - til Skive Theater knud@skivetheater.dk
 
Entre 30 kr. spisning 70 kr. 

Lørdag 27. januar

Lørdag d. 27. januar spiller kvartetten Four Jazz.
 
Line up: Kai Jørgensen (pio)
Jørgen Degn (bas)
Mogens Nissen (altsax) 
Frank Snebang Kristensen (trom)
 
Alle mand er kendt i jazzmiljøerne i denne del af landet. Four Jazz spiller main stream jazz, og har til lejligheden samlet en række populære jazzstandards og et par nye numre fra jazzmusikkens bibel, The Real Book.

Lørdag 24. februar

Lørdag den 24. februar spiller Søren Bech trio, Line up: Søren Bech (pio), Ole Ulvedal (b) og Birgitte Mortensen (vokal).

Søren Bech og Ole Ulvedal er begge kendte ansigter, som gjorde det rigtig godt i sublimt samspil ved klubbens første frokostjazz arrangement i 2017.

Birgitte Mortensen er uddannet fra Det Jyske Musikonservatorium.
Hun har sunget næsten alle genrer, men føler sig bedst hjemme i jazzen og medvirker i forskellige jazz-sammenhænge, bl.a. med duoen Skylark sammen med – guitaristen Jens Christian Kwella - og lejlighedsvis Søren Bechs trio, Organic Picnic.

Lørdag 17. marts

Lørdag den 17. marts slutter frokostjazzen i et brag med Skive Big Band med 16 musikere og sangsolist Caroline Fjerbæk Olsen. Skive Big Band ledes af Jørgen Lorentzen, Nykøbing Mors.
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive