Mais Uma

Tirsdag d. 21. Maj kl. 19:30 i skive Theaters foyer
 
Sætter man pris på sprudlende og levende latin-musik, er det denne aften man skal møde op i Skive Jazzklub.
 
 
Klubben har en trofast skare af medlemmer, der især værdsætter og nyder de fornøjelige og livgivende musikalske udtryk i netop denne stilart og genre.
 
 
Bandet vil præsentere de klassiske numre krydret med egne kompositioner. Publikums fødder vil vippe i samklang og rytme med den udfoldelse, som bandet besidder i tæt samspil.

Mai Seidelin har et stort hjerte for inciterende brasiliansk musik. Via denne passion har hun gennem årene udfoldet sine vokale evner til noget nær perfektion. Det har medført ophold i landet for at opleve genren på nært hold og lade sig inspirere til egen fortolkning af de tidløse numre komponeret af landets ypperste kunstnere.

Morten Ankarfeldt har ved tidligere lejligheder som medlem af RioJazz4 begejstret publikum i vores klub i kraft af medrivende spil på bas.
Han har en særlig følelse for og indlevelse i rytmikken inden for latin.

Francesco Cali kender de brasilianske udtryksformer til fingerspidserne. Det fornemmer man klart, når han slår sig løs på pianoet.

Janus Templeton er en eftertragtet musiker, der begår sig ubesværet inden for mange genrer på sit trommesæt, når det drejer sig om mangeartede rytmer og swing. Han spiller med stort overskud og et smittende humør.

En aften med latin i særklasse.


Entré: Medlemmer 130 kr. Gæster 150 kr. Unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg ved indgangen eller forhåndsbestilling på Ticketmaster
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive