Aarhus Jazz Orchestra

SHAPESHIFTER – releasetour.
Fredag d. 11. oktober kl. 20.00 i Skive Theatersal
Aarhus Jazz Orchestra

Det er med stor glæde og en vis portion stolthed, at Skive Jazzklub og Skive Theater sammen præsenterer denne koncert med det helt store udtræk: et big band, en kvartet, en pianist og en percussionist af højeste klasse.

Aarhus Jazz Orchestra er med britiske Snarky Puppy producer Bill Laurence sammen om et nyt album, hvor musikken mestendels er komponeret af saxonisten Michael Bladt. Musikken er skræddersyet og varieret til orkestret og spænder bredt inden for fusionsgenren lige fra rytmisk samspil til åbne atmosfæriske landskaber af lyd. Det bør nævnes, at Bill Laurence er originalt medlem af den fembobbelte Grammy- vindende gruppe Snarky Puppy. Han befinder sig på den øverste hylde, der rummer udforskende og grænsesøgende moderne rytmisk musik.

Abekejser er en fremadstormende kvartet, der med ungdommelig drive og sit legesyge udtryk
har charmeret publikum på den danske og udenlandske jazzscene. Bandet kaster sig med fuld skrue ud i inciterende og eksperimentende musikalske udfoldelser.

Bodek Janek er en eftertragtet percussionist. Og det med god grund. Han behersker trommer og forskellige instrumenter inden for percussion til en så høj grad af perfektion, at han har spillet med de helt store navne inden for jazzen.

Ikke at forglemme, at Aarhus Jazz Orchestra befinder sig i den øverste liga, hvad angår big bands i Norden. Orkestret summer af lyst til at afsøge muligheder for nye musikalske udtryk.


En aften med musik i stort format for åbne øjne, ører og sind.


Entré:

Medlemmer 180 kr.

Gæster 200 kr.

Unge under 25 år 100 kr.


Billetsalg ved indgangen eller på Ticketmaster
Skive Jazzklub | Jeppe Aakjærsvej 6, 7800 Skive